Damn Good Soap Baardolie Original

Baardolie Original - Damn Good Soap

€ 22,50
10+ In stock

De Damn Good Soap Baardolie Original wordt met de handgemaakt en is natuurlijk en cool. Een baard maakt nog geen man, maar je moet wel een man zijn om er een te kunnen dragen. Dus draag je baard met trots, met style en vooral: laat de baard je leiden naar het doen van geweldige dingen.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Damn Good Soap Baardolie Original

De Damn Good Soap Baardolie Original is zeker verzorgend. Maar wij zien het liever als een alternatief voor de toverdrank van Asterix en Obelix. Een paar druppeltjes baardolie in je baard en je hebt de kracht en macht om de wereld te veroveren.

Nu met pipet voor een precieze dosering

Gebruik: Gewoon 4 tot 6 druppels in je baard masseren.

Resultaat: Het maakt de baard zacht en glanzend en geeft een lekker geurtje. De huid onder je baard krijgt met baardolie ook wat extra verzorging en gaat zo minder snel irriteren. je hebt maar een paar drupjes per keer nodig, dus je doet langer met dit kleine magische flesje van 25 ml dan je zou denken.

Ingrediënten: Deze baardolie is een mix van amandelolie, wonderolie, jojobaolie, arganolie en een mix van essentiele olie.

Inhoud: 25 ml