Captain Fawcett Beard Oil Million Dollar (50 ml)

Captain Fawcett Beard Oil Million Dollar (50 ml)

€ 54,95
9 In stock

Door een unieke combinatie van levensverrijkende oliën zal je baard voelen als "one million dollar".

Inhoud: 50 ml.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Captain Fawcett Beard Oil Million Dollar (50 ml)

Captain Fawcett was verheugd samen te werken met met collega-avonturier Jim. De oprichter van Beard Season & Cultivator van 's werelds eerste Million Dollar Beard.

Door een unieke combinatie van levensverrijkende oliën zal je baard voelen als one million dollar.

Geproduceerd met verse oceanische geuren en aardse harsachtige noten en overgoten met een betoverende bloemen citrus. De enige passende toevoeging zijn de ultieme en weelderige vlokken van 23 karaats goud.

Om te solliciteren: Shake & afzien van een paar druppels in de palm van je hand en wrijf samen. Dit zal alle gouden vlokken op te lossen voordat u de olie glad in uw baard. Zachtjes doorkammen voor een Million Dollar finish.

Handgemaakt in kleine batches door de kapitein meester blender, in een glazen fles en met een rubber bedekte glazen pipet voor nauwkeurige dosering.

Gebruik: Schudden en dan een paar druppels van deze baardolie op de palm van je hand en wrijf het in je baard. Kam je baard voorzichtig door voor een million dollar look.

Resultaat: Een mooie verzorgde baard en een huid onder je baard die in topconditie blijft.

Inhoud: 50 ml.