Bluebeards Revenge Cut Throat Straight Razor

Bluebeards Revenge Cut Throat Razor

€ 12,95
4 In stock

Dit mes maakt gebruik van losse verwisselbare scheermesjes (double edge). Leer met dit scherp geprijsde instapmodel scheren als een echte Barbier.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Bluebeards Revenge Cut Throat Razor

Leer met dit mooie straight razor barbiersmes van The Bluebeards Revenge te scheren als een echte barbier. Dit mes maakt gebruik van losse verwisselbare scheermesjes (double edge).

LET OP: In deze verpakking zitten geen scheermesjes. Deze zal je er extra bij moeten bestellen.

Zorg ervoor dat je het mes tussen duim en 3 vingers hebt en in een hoek van 30 graden ten opzichte van de huid houdt. Druk het scheermes niet te hard op de huid om snijwondjes te voorkomen. Scheer in het begin niet tegen de baardharen in en probeer de huid strak te houden zodat het scheren gemakkelijk gaat. Probeer in het begin alleen je bakkebaarden en de wangen te scheren. Naarmate je er handigheid voor ontwikkeld kan je de rest van je gezicht ermee scheren.

Dit mes maakt gebruik van losse verwisselbare scheermesjes (double edge). Leer met dit scherp geprijsde instapmodel, scheren als een echte Barbier.