Dutchbeards Pirate's Pipe Baardolie

Dutchbeards Pirate's Pipe Baardolie

€ 9,95
10+ In stock

Deze baardolie is heerlijk zoet en kruidig tegelijkertijd. De rum maakt deze olie welliswaar troebel maar dat los je op door even te schudden voor gebruik. Vol met bloemaspecten en de warmte van kaneel.

Keuze uit 10ml of 30 ml

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Dutchbeards Pirate's Pipe Baardolie

“Waves crack with wicked fury against me ship’s hull while ocean currents rage as the full moon rises o’re the sea. So drink up me hearties yoho …a pirates life for me”

Een baardolie met een mannelijke geur die doet denken aan de vervlogen tijden van de specerijen handel.

De benzöe met zijn zoete vanille achtige geur versterkt de vanille olie in dit mengsel, samen met de kaneel krijg je een ervaring van oudewetse specerijen. Dit in combinatie met de ‘dure’ neroli and bloemige bloem der bloemen, de ylang ylang, geeft dit een fris en zomers, bijna caribische reuk ervaring. De rum (alcohol) in dit mengsel zorgt ervoor dat de olieen goed mengen, daarnaast geeft de typische warme geur een extra tintje aan dit baardolie recept.

DE BASIS: De basis voor deze olie is de combinatie van biologische Kokos olie en Castor olie. Kokos olie heeft een goede beschermende werking voor zowel je huid als je (baard)haar. Kokos heeft een vaste vorm bij temperaturen onder de 30° C., dus het kan voorkomen dat deze wat stolt in je flesje. Gewoon even opwarmen en de olie wordt weer vloeibaar. Castor olie is olie van de wonderboom, en die naam heeft deze boom niet voor niets. De olie is dik vloeibaar en heeft sterk vocht inbrengende eigenschappen. Tevens geeft het je baard een mooie glans. Beide oliën zijn dik en stevige en daarom geven ze deze baardolie een solide basis. Verder gebruiken we pure Argan olie eveneens een wondermiddel voor zowel huid en haar. Druiven Pit olie zit vol met vitamines en wordt eveneens goed opgenomen door je baard en huid. Deze laatste twee oliën zijn dun en maken dat het geheel de juiste consistentie heeft. Baobab olie zie je weinig terug in baardoliën, en dat is iets wat wij erg jammer vinden want het doet wonderen voor je haren. Het heeft een herstellende werking en maakt je haar elastischer (dus minder kwetsbaar). Tot slot hebben we Vitamine E olie toegevoegd wat een conserverende werking heeft voor de olie maar eveneens een mooie verzorgende werking voor je huid en haar.