Damn Good Soap Baardolie The Woods

Baardolie The Woods - Damn Good Soap

€ 22,50
10+ In stock

De Damn Good Soap Baardolie The Woods wordt met de handgemaakt en is natuurlijk en cool. Maar nu met een geweldige hout geur. Het is alsof je een bos in je baard masseert, zo goed is ie. Begin je dag in de buitenlucht, waar je jezelf ook bevindt.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Damn Good Soap Baardolie The Woods

De 'Damn Good Soap Baardolie' was al geweldig, maar soms wil je gewoon wat te kiezen hebben. Na lang onderzoek en nog meer testen is het ze eindelijk gelukt een geur te ontwikkelen die net zo krachtig is als de originele baardolie. Maar nu met een geweldige hout geur. Het is alsof je een bos in je baard masseert, zo goed is ie. Begin je dag in de buitenlucht, waar je jezelf ook bevindt. 

Gebruik: Gewoon 4 tot 6 druppels in je baard masseren.

Resultaat: Het maakt de baard zacht en glanzend en geeft het een lekker geurtje. De huid onder je baard krijgt met baardolie ook wat extra verzorging en gaat zo minder snel irriteren. Je hebt maar een paar drupjes per keer nodig. Dus je doet langer met dit kleine flesje van 25 ml dan je zou denken.

Ingrediënten: Deze baardolie is een mix van amandelolie, wonderolie, jojobaolie, arganolie en een mix van essentiële olie.

Inhoud: 25 ml