Reuzel Red High Sheen Pig

Reuzel Red High Sheen Pig

€ 13,79
10+ In stock

Deze rode variant van de Reuzel pommade is op waterbasis. De Reuzel Red heeft een High Shine en Medium Hold.

Inhoud: 113 gr.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Reuzel Red High Sheen Pig

De Reuzel Red is een van de meest populaire pommades bij Jackz. Dit veelzijdige product op waterbasis geeft je de mogelijkheid om de kracht en de mate van glans in het haar te controleren. Zorg dat jouw kapsel er altijd zo uitziet zoals jij dat wilt. De Reuzel Red helpt je daarbij!

 

Deze Reuzel Red High Sheen Pomade is ontwikkeld door de barbiers van Schorem. De barbiers hebben de Reuzel Red High Sheen Pomade ontwikkeld omdat ze alleen willen werken met het beste van het beste. Na jaren testen en ontwikkelen is de Reuzel Red het resultaat.

Reuzel Red High Scheen Pomade is een pomade op waterbasis. Het is daarom gemakkelijk aan te brengen en bovendien eenvoudig uit te wassen. Kortom: de voordelen van een pomade op oliebasis en een gel gecombineerd!

Gebruik: Pak een ruime hoeveelheid pommade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens breng je de High Sheen Pomade aan in het haar, vanaf de haarwortel (aanzet) tot aan de punt. Reuzel Red High Sheen is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit adviseren we om het haar eerst te föhnen voor dat je deze Red Pomade aanbrengt. Voor een lichtere fit kun je het product gewoon aanbrengen op handdoek droog haar.

Je kunt met een kam, borstel of met de hand het haar in model stijlen. Voeg extra pommade of water toe om je kapsel te perfectioneren. Reuzel Red High Sheen Pomade wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je het haar gedurende de gehele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan shine in te leveren.

Resultaat: De perfecte old-school barber look!

Hold:  Medium 
Shine: High

Inhoud: 113 gr.