Damn Good Soap Company Baardborstel

Baardborstel - Damn Good Soap

€ 23,95
10+ In stock

Deze Damn Good Soap baardborstel is onmisbaar in het verzorgen van je baard. Het brengt je baard in toom, het masseert je huid en het maakt je haar zacht.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Damn Good Soap Baardborstel

De Damn Good Soap baardborstel is onmisbaar in het verzorgen van je baard. Het brengt je baard in mooi in vorm, het masseert de huid en het maakt je haar zacht. De Damn Good Soap Baardborstel is gemaakt van perenhout en wilde zwijnen haren. De borstel is met de hand gebrandmerkt. Maar het belangrijkste is dat het een lekkere grote borstel is, gemaakt voor mannenhanden. Als je deze borstel hebt gebruikt, wil je waarschijnlijk nooit meer wat anders.
 
Gebruik: Voer de borstel gelijkmatig door de baardharen in een zo groot mogelijk gebied in de richting van de haargroei. Door de ovale vorm van de borstel kan de borstel worden toegepast op smallere plaatsen zoals bakkebaarden, snor en kin baarden.
 
Schoonmaken: Reinig de borstel regelmatig door uitgevallen (baard)haren er voorzichtig uit te trekken. Eens in de 3 maanden kun je de borstel reinigen met bijvoorbeeld een beetje Beard wash. Spoel de borstel grondig uit onder warm stromend water. Om de borstel te drogen, plaats je de borstel rechtop op een handdoek met de borstelharen naar boven.

Maat:  6,5 x 11 cm