Retourneren

Retouren

Hoe werkt het retourneren?

Je hebt bij Jackz.nl na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om de aankoop ongedaan te maken." 

De aan ons geretourneerde producten dienen, indien mogelijk, onbeschadigd, in originele verpakking en ongebruikt teruggestuurd te worden. 

Zonder opgave van reden kun je bestelde producten gratis retourneren*. Je dient wel van te voren contact met ons op te nemen, zodat we je een verzendlabel kunnen sturen. Retourneer je zelfstandig zonder een Jackz retourlabel dan zijn de retourkosten voor jou.
 

*dit is alleen gratis indien men vooraf contact met u opneemt

Retouradres:

Heemstederweg 14 A 1
1902 RP
Castricum
O.v.v. RET-ORDERNUMMER

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping waarmee u ons kunt laten weten van de aankoop af te zien, maar u bent niet verplicht dit formulier te gebruiken."

* Het retourformulier kun je hier downloaden.

Indien technisch mogelijk betalen wij u terug met hetzelfde betaalmiddel dan waarmee u betaald heeft.

 

Voorwaarden voor het retourneren 

  • Je hebt 14 dagen retourrecht, (herroepingsrecht) ingaande op de dag na ontvangst van je bestelling
  • Je hebt 14 dagen, na je melding dat je de overeenkomst wil herroepen, om het product te retourneren
  • De producten mogen bekeken en beoordeeld worden.
  • Uit hygiënisch oogpunt nemen we geen ondergoed (boxers en slips) retour.  Deze producten worden verzegeld verstuurd. Retourneren mag alleen als deze producten, verzegeld geretourneerd worden.
  • Alle geretourneerde producten dienen in een normale en goede staat naar ons verstuurd te worden, indien mogelijk in de originele verpakking inclusief alle labels.
  • Wanneer wij zien dat het product meer dan alleen bekeken en beoordeeld is, oftewel intensief gebruikt is, zullen wij contact met je opnemen om tot een oplossing te komen.
  • Voor gebruikte en/of beschadigde producten worden kosten in rekening gebracht. 
  • Je krijgt het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van ons terug.

 

Defecte producten of verkeerde levering?
Ontvang je een defect of verkeerd artikel (bijvoorbeeld verkeerde kleur) neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing of vervanging!