Oak Baardborstel

Baardborstel - OAK

€ 29,00
10+ In stock

Deze OAK Baardborstel houdt je baard in vorm, verzacht je haren en verwijdert losse haren en roos.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Baardborstel

De OAK baardborstel ligt door zijn afmeting, en door het van geolied eikenhout gemaakte handvat, zeer  comfortabel in de hand. Hierdoor kan je met de borstel krachtig door je (dikke) baard heen strelen. 

Ongelijke haren van wilde zwijnen en extra grote gaten tussen de borstelharen zorgen voor een optimale grip van het baardhaar. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid, stimuleert de talg productie en voorkomt een droge baard.
 
Gebruik: Voer de borstel gelijkmatig en in een zo groot mogelijk gebied in de richting van de haargroei door de baard. Door de ovale vorm, kan de borstel worden toegepast op smallere onderdelen zoals bakkebaarden, snor en kin baarden.
 
Schoonmaken: Reinig de borstelharen van de baardborstel regelmatig van uitgevallen haren. Reinig de borstel tenminste één maal in de 3 maanden met bijvoorbeeld een beetje OAK Beard Wash en spoel het grondig af onder warm stromend water. Om de borstel te drogen, plaats het rechtop op een handdoek met de borstelharen naar boven.